header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Nov
27

Zaalwacht tijdens de trainingen

Nieuws afbeelding Bij elke zaaltraining van de F, E, D en C- jeugd moet ALTIJD tenminste één ouder de gehele training aanwezig zijn. Dit om zo nodig de kinderen of de trainer bij te staan in geval van een calamiteit. In de zaal is, anders dan op het veld, naast het team dat aan het trainen is, niemand anders aanwezig dan de trainer. Dit kan tot problemen leiden als één van de kinderen geblesseerd raakt en medische hulp nodig heeft. Ook als de trainer zelf onwel wordt, ontstaat een groot probleem met een groep kinderen zonder verdere begeleiding.

Aan de coach/manager van de teams wordt gevraagd dit per team te regelen door een schema te maken en ervoor te zorgen dat dit ook wordt gerespecteerd. Dit geldt voor jeugdteams E t/m de C leeftijd. De F jeugd traint alleen in de zaal; we willen hierbij deze ouders oproepen om dit onderling te regelen.

Voor de trainingen van kinderen in de D en E en F-leeftijd worden de ouders gevraagd ook mee te helpen met het leggen en opruimen van de balken (m.u.v. onze eigen blaashal). Deze zijn te zwaar voor de kinderen.
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner