header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Nov
27

WMHC Kleding - Overgang van veld- naar zaalhockey

Nieuws afbeelding

In het weekend van 30 november/1 december worden de laatste wedstrijden op het veld gespeeld en kort daarna begint het zaalhockey seizoen. Aangezien spelers in de zaal soms in een ander team zitten dan op het veld, moet er iets geregeld worden voor de overdracht van de wedstrijdkleding. De afgelopen jaren hebben we dit georganiseerd volgens het principe ‘tas blijft bij team’. Als de manager van het veldteam niet de manager wordt van het zaalteam, dan moet de tas worden overgedragen aan de coach of manager van het zaalteam die tijdelijk de verantwoordelijkheid voor de tas overneemt. De kledingcommissie heeft overdracht formulieren beschikbaar om de borg verantwoordelijkheid vast te leggen, indien dit wordt gewenst.


Voor de meeste teams werkt het principe ‘tas blijft bij team’ goed, maar bij de junioren is het aantal zaalteams soms hoger dan het aantal veldteams. Daarom geldt in die gevallen het principe ‘kleding volgt speler’. D.w.z. dat de spelers na de laatste wedstrijdeen setje meenemen en overdragen aan de manager van hun nieuwe zaalteam. Dit geldt voor de spelers van de volgende zaalhockey teams: MA12, MA34, JB12C, MB12, MB23, MB34, , MB45, MC12, MC34, MD12 en MD23. Als het zaalhockeyseizoen voorbij is moeten zij dit setje weer inleveren bij de manager van het veldteam.

Er is nog een aantal lege tassen beschikbaar voor de nieuw te vormen zaalteams. Deze lege tassen en overdracht formulieren kunnen worden aangevraagd bij [email protected].

De ervaring leert dat er na elk zaalhockey seizoen kleding kwijt is geraakt. We willen daarom iedereen vragen om ook in de zaal goed op te letten dat de tassen compleet blijven en dat er geen kleding achterblijft in kleedkamers.

De kledingcommissie (Liesbeth Schnitger, Caroline Warmond, Marjan Folkers)

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner