header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Nov
24

Teamindelingen zaal

Nieuws afbeelding Achter de inlog en op de app. zijn de zaalteams zichtbaar. Elke speler kan direct zien in welk team hij/zij geplaatst is. Daarnaast is het wedstrijdschema ook meteen zichtbaar. Hopelijk vandaag wordt ook duidelijk wie waar gaat trainen. Als gevolg van een onverwachte hoeveelheid extra aanmeldingen loopt dit vertraging op. Excuus hiervoor. 

Bijna alle teams zijn voorzien van een coach en/of manager. Hulde aan de enthousiaste coaches en managers die de zaal ingaan. Mocht 'jouw' team nog geen begeleiding hebben en weet je iemand? Geef dit dan aan bij de jeugdcommissie. 
De teamindelingen zijn tot stand gekomen na intensief overleg tussen de technische staf, jeugdcommissie en coaches. Waarvoor hartelijk dank! Zijn er vragen over de teamindelingen van de selectieteams dan kunnen deze gesteld worden aan Nicole Jonk. Voor vragen over de indelingen van de breedte- of jongste jeugd teams is de jeugdcommissie respectievelijk de jongste jeugdcommissie het aanspree‚Äčkpunt. 

Maandag 2 december vindt een coach bijeenkomst plaats. 
19.30- 20.15 Breedte CD
20.30- 21.30 Breedte AB

De zaaltrainingen zullen starten op 25 november. Veel teams spelen op 30 november nog een competitiewedstrijd op het veld. Deze teams trainen op het veld door eventueel aangevuld met wennen aan de zaal.


FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner