header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Nov
23

JB1 gaat landelijk

Nieuws afbeelding Laatste competitiedag, wij reizen af naar Zwijndrecht met de gedachten dat wij 1 punt nodig hebben om het landelijk veilig te stellen. Iedereen is doordrongen van deze wedstrijd en is gebrand op de winst. Al snel staan wij 0-1 voor. Helaas laten wij ons toch in de luren leggen en scoort Derbey 1-1 en wat later de 2-1. Hoewel veel in de aanval zelf, wil de bal er maar niet in. Vlak voor het eindsignaal krijgen we een strafcorner die we strak afronden. Eindstand 2-2!

Vooraf heeft JB1 zijn wensen uitgesproken om landelijk te gaan spelen. Voor de jongens en staf een pittige klus mede door naar de poule kijkend. Wij troffen Bloemendaal,  HDM, Breda, Rosmalen en Derby in de poule. Het werden wedstrijden met hoogtepunten maar zeker ook dieptepunten. JB1 hield stand en behaalde vandaag dus de landelijke poule.

Na de zaal gaan wij dus verder met ons avontuur landelijk. Wij hebben er zin. JB1 bedankt het publiek die ons heeft gesteund.
Ook willen wij onze sponsoren Brownies and Downies Wageningen , Praxis Ede - Apeldoorn, Olenz notarissen, Cleanhattrick, Motophrenic, Dipcoopdevelopment, Zentsmannemode, SW architecten bedanken.

Tot langs de lijn!!
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner