header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Aug
29

WMHC START MET ASM

Nieuws afbeelding
Met ingang van seizoen 2019-2020 start WMHC met ASM. Hieronder valt te lezen wat dit is. 
We bieden dit aan omdat we denken dat het een mooie en welkome aanvulling is op ons huidige hockeyaanbod. De trainingen gaan gegeven worden door Jurgen van der Rijst (trainer/coach MC1). Voor een aantal teams komt deze training ipv hun hockeytraining. Voor alle overige teams (elftallen) is het een facultatief aanbod waarop ingeschreven kan worden. Nadere informatie daarover volgt via de managers. 

Wat is ASM
Het Athletic Skills Model (ASM) is een trainingsprogramma waarin vooral het aanpassingsvermogen en de creativiteit benadrukt wordt. Aan de hand van dit model proberen wij de jeugdspelers beter te laten bewegen. Om uiteindelijk van een goede beweger naar een goede hockeyer te gaan!

Het is een training waar we de motoriek van spelers willen verbeteren, plezier in sport willen vergroten en blessures hopen te voorkomen.

In het ASM maken we gebruik van verschillende "basic movement skills”. Basismotorische vaardigheden zoals balans, mikken, springen, hardlopen maar ook stoeien bijvoorbeeld.

We proberen de jeugdleden met verschillende oefeningen en spelletjes uit hun "hockey comfort zone” te halen. In de oefeningencreëren we verschillende momenten waar we de kinderen triggeren om veelzijdig te gaan bewegen op een leuke en uitdagende manier.
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner