header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Aug
16

Nieuws van de voorzitter

Nieuws afbeelding

Ik hoop dat iedereen een lekkere vakantie heeft gehad. Een aantal van ons zijn al bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen, de eerste trainingen zijn alweer begonnen.

Het wordt een gezellige drukke periode de aankomende weken. Op één van de AID dagen (de algemene introductie dagen van de universiteit) op 18 augustus probeert WMHC met behulp van een aantal vrijwillige studenten weer zoveel mogelijk nieuwe studenten te werven voor onze hockeyclub. Op 24 en 25 augustus wordt het jaarlijkse Tophockeytoernooi georganiseerd voor de C/D op zaterdag en A/B jeugd op zondag. De competitie van een deel van de teams start op 31 augustus a.s. en een groot deel in het weekend van 7 en 8 september.

De KNHB heeft bepaald dat alle teams komend seizoen 4 x 17,5 minuut gaan spelen i.p.v. 2 x 35 minuten. Er is na het eerste en het derde kwart slechts 2 minuten pauze. Gezien onze strakke wedstrijdplanning is het van belang dat managers, coaches en scheidsrechters ervoor zorgen dat deze 2 minuten niet worden overschreden, om te voorkomen dat een volgend team te laat gaat beginnen met de volgende wedstrijd.

Ook dit seizoen zijn er weer veel leden en ouders nodig die een handje willen helpen bij alles wat er komt kijken bij het organiseren van wedstrijden. We hebben een overzicht gemaakt van alle taken die ingevuld moeten worden naast de vele vrijwilligers die zich al aangemeld hebben. Dit overzicht is te vinden op de website achter de inlog onder het kopje bestuur maar ook in de bijlage hieronder. Meld je aan s.v.p. voor één van de activiteiten; vele handen maken zo dadelijk licht werk! Het formulier kan ingevuld teruggestuurd worden naar [email protected]

We hebben sowieso elke competitiedag barvrijwilligers nodig die onder leiding van een ervaren barmanager achter de bar willen helpen. Het idee is dat er zo dadelijk een link naar google.docs beschikbaar komt, waar ouders voor de zaterdag zichzelf kunnen inplannen als het team van hun kind thuis speelt. Mochten er niet genoeg vrijwilligers zijn dan gaan we weer beginnen met ouders indelen. Igor Klein deelt de teams voor de bar op zondag in.

De barcommissie heeft het hele horecagebeuren van het afgelopen seizoen geƫvalueerd; het werken met een ervaren kracht die geholpen wordt door een paar barvrijwilligers heeft uitstekend gewerkt, maar het werken met de kassa is toch vrij lastig met elke keer wisselende vrijwilligers. We hebben besloten dat het echt beter is om niet meer met contant geld te werken.

Vanaf dit seizoen is het bij de bar alleen nog maar mogelijk om met een pinpas te betalen.

Dus niet meer met contant geld. Wij zijn dan de zoveelste hockeyclub die cash loos gaat (zie ook website KNHB)!  Indien teams een WMHC-pas willen gebruiken, meld je dan bij Sven of Harmen. Contante storting vooraf kan wel, maar lopen via onze horecapenningmeester, Zeynep Yazan. We hopen dat onze vending-machine weer werkt voor de start van dit seizoen, want daar zijn frisdrank en kleine versnaperingen nog wel met cash uit te verkrijgen.

Ten slotte: zorg voor een goede conditionele voorbereiding voor komend seizoen en dan wens ik nu iedereen alvast heel veel prettige en sportieve hockeymomenten toe!

 

Teun de Jong

Voorzitter WMHC

Bijlage
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner