header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Jul
16

Leer je team kennen was een succes “STICKSTART” E en F jeugd

Nieuws afbeelding

De teams waren al even bekend, maar dan blijft het toch altijd even spannend of je ze allemaal kent. En daar is dan de Stickstart, het ideale moment om elkaar te leren kennen. Geen verplichting, maar had je zin dan was je uitgenodigd. 

De teams van de E en F jeugd zijn met grote zorgvuldigheid samengesteld door de jongste jeugdcommissie. Mooie en evenwichtige teams, waar de jongens en meisjes zich met plezier verder kunnen ontwikkelen in het hockeyspel. Er is rekening gehouden met vriendjes en vriendinnetjes, maar het blijft toch altijd even spannend of de juiste keuzes zijn gemaakt.

Afgelopen vrijdag 12 juli jl. kon je met jouw team kennismaken. Er was een speciaal toernooitje georganiseerd voor de teams en de ouders konden in de tussentijd kennismaken met elkaar en de club. De ouders werden geïnformeerd over enkele rollen die bij een team horen zoals coach en/of manager zijn, maar ook wat ze aankomend seizoen kunnen verwachten. De E jeugd was ruim vertegenwoordigd en er waren veel ouders aanwezig. Bij de F jeugd was er wel voldoende animo, maar ook al een groot aantal kinderen op vakantie helaas.  Tijdens deze Stickstart waren ook de bestuursleden en een aantal commissies aanwezig om dingen aan te vragen. 

Ook werden de oud gedienden van de jongste jeugdcommissie bedankt voor hun enorme inzet van afgelopen jaren. De nieuwe jongste jeugdcommissie bedankt voor de geslaagde dag! Volgend seizoen zeker weer!  

 

Wil je graag de presentatie nog bekijken: log dan in op de site en dan vind je ze onder kopje club dan documenten bij selecties E en F jeugd 

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner