header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Jun
19

Slottoernooi F-jes in Wageningen opent met vlaggenparade

Nieuws afbeelding Op zaterdag 15 juni kwamen 23 jongens en meisjes F teams uit de regio naar Wageningen voor het Slot Toernooi van de jongste jeugd. Dit toernooi is een vast onderdeel van de competitie en geeft de kinderen de kans nog een paar mooie wedstrijdjes te spelen, spelletjes te doen, lekker te dansen en samen het seizoen af te sluiten. Het thema van het toernooi was ‘vakantie voorpret’ en de teams kwamen dan ook prachtig verkleed. We zagen kinderen die op vakantie gingen naar Brazilië, Italië, Fanstasialand en er was zelfs een team dat op wintersport ging, compleet met skibrillen, sjaals en mutsen. De Jongste Jeugd Commissie, die het toernooi georganiseerd heeft, reikte een prijs uit voor het best verklede team. Deze prijs ging naar IJsland – de Fjes van Westerduiven hadden overal ijsjes op hun outfit en zelfs een oubliehoorn in hun haar!

Het toernooi opende met een vlaggen parade want alle teams hadden een vlag gemaakt om te laten zien naar welk land ze op vakantie gingen. Voordat de wedstrijden begonnen liepen de teams een rondje over het veld en het leek even alsof de Olympische Spelen gingen beginnen! De kinderen en ouders hebben genoten van dit fotogenieke rondje over het veld.

Na de opening werd er fanatiek gehockeyd en konden de kinderen zich uitleven op het spelletjesveld. Hier deden ze knotshockey, trefbal, voetbal, touwtjespringen en touw trekken. Het is de vrijwilligers gelukt om ook de ouders in de actie modus te krijgen en dit vonden de kinderen natuurlijk superleuk.

We hebben het toernooi afgesloten met een mooie KNHB medaille voor alle deelnemers en om half 2 gingen vele blije kinderteams weer naar huis. We willen alle ouders die geholpen hebben heel hartelijk bedanken voor hun inzet. Zonder jullie kunnen we dit niet zo goed organiseren, dus DANK!
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner