header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Jun
17

Teamindelingen selectieteams A, B, C.

Nieuws afbeelding Aan de indelingen van de jeugdteams voor het nieuwe seizoen wordt momenteel hard gewerkt. De indelingen van de eerste lijnteams (A, B en C) voor het seizoen 2019 / 2020 zijn inmiddels bekend. Te vinden op de website achter de inlog op club/documenten/selecties junioren.

De indeling van de overige teams inclusief selectieteams D worden aanstaande maandag 24 juni bekend gemaakt. De staf let bij het indelen van jeugdspelers/-speelsters op individuele ontwikkeling op technisch, tactisch, mentaal en fysiek gebied.

Een aantal weetjes betreffende de indeling van de teams:

1) De indelingen zijn, zodra deze bekend zijn, te vinden achter de inlog in club/documenten/selecties junioren.

2) Alle nieuwe eerste lijnteams spelen in juni oefenwedstrijden.

3) Iedere eerste lijnspeler doet verplicht mee aan zaalhockey.

4) Alle eerste lijnteams trainen tot 8 juli. De overige teams in overleg.

5) Maandag 12 augustus starten alle eerste lijnteams (A, B, C) met een trainingsweek. De D teams starten 19 augustus. Iedereen wordt dan terug verwacht. Voor de tweede lijnteams worden deze afspraken nog bekend gemaakt. Mocht het nakomen van deze afspraken onverhoopt niet lukken, stuur dan een schriftelijke motivatie naar Marlou van Iersel (bestuurslid technische zaken [email protected]). Uitgangspunt is dat alleen spelers/speelster met een volledige voorbereiding in de eerste lijnelftallen spelen.

6) Wij werken met open selecties. Er kunnen altijd spelers tussen opeenvolgende lijnen gedurende het seizoen omgewisseld worden. Evaluaties vinden plaats in de herfstperiode en in de meiperiode of indien daar aanleiding toe is. Deze evaluaties worden ook gebruik voor de indelingen van seizoen 2020-2021.

7) De individuele ontwikkeling van spelers staat in onze opleiding centraal. Hierbij zal ook zoveel mogelijk in teambelang gedacht worden. Hockey is immers een teamsport.

Mochten er vragen zijn na aanleiding van de indelingen kunnen deze gesteld worden aan Michiel Franck (Jongens) en Nicole Jonk (Meisjes).

Marlou van Iersel , Michiel Franck (coördinator jongenslijn) en Nicole Jonk (coördinator meisjeslijn)
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner