header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Jun
16

Nieuws van de voorzitter

Nieuws afbeelding

Het is niemand ontgaan dat we een extra financiële bijdrage aan alle leden hebben moeten vragen om de negatieve liquiditeit waar WMHC al een tijd in verkeert, te verminderen. Ik kan u zeggen dat wij als bestuur ons heel ongemakkelijk hebben gevoeld om zo te moeten ‘bedelen’ om geld. Een aantal leden heeft ook zijn ongenoegen geuit over het feit dat we, met het ALV-besluit achter de hand, gewoon automatische incasso’s konden sturen en de leden daarmee weinig keus lieten. Ik snap het, maar wij zagen geen andere reële mogelijkheid. We hebben deze leden allemaal persoonlijk geantwoord en ik hoop dat dat wat meer begrip heeft opgeleverd voor ons besluit. Maar er zijn ook leden geweest die hebben aangegeven dat ze meer dan de extra financiële bijdrage wilden doneren om de club nog verder tegemoet te komen. Veteranen C en enkele andere leden: chapeau!!!!

Met al deze bijdrages zijn we nog niet uit de brand, maar we leven weer en kunnen onze rekeningen weer betalen en plannen maken hoe we voor de nabije toekomst een financiële gezonde vereniging kunnen worden. We zullen zo zuinig mogelijk moeten doen en zoveel mogelijk inkomsten moeten genereren. Dit is geen gemakkelijke opgave, want dat doet de club al jaren. Maar het moet beter. De knoppen waar we aan kunnen draaien zijn: aan de inkomstenkant: barinkomsten, aantal leden, sponsoring, zaalhockeydeelname, toernooien en festiviteiten; aan de kostenkant: trainers, accommodatie, hockeymaterialen, e.d.

Maandag 8 juli wordt de begroting voor het komend seizoen gepresenteerd op de ALV. Dit wordt nog best een uitdaging, kan ik je alvast verklappen; dus als je erover mee wilt praten, kom dan naar deze ALV (20.00u).

Wat altijd al nodig was en in de nabije toekomst nog meer dan ooit, is de inzet van vrijwilligers; als we het nog zuiniger aan moeten gaan doen, dan hebben we meer vrijwilligers nodig; in een volgend schrijven kom ik daar verder weer op terug. Maar eerst willen we de vrijwilligers van dit seizoen in het zonnetje zetten, want we hebben weer een fantastisch hockeyseizoen achter de rug, dat alleen mogelijk was dankzij de inzet van onze vrijwilligers.

We nodigen alle vrijwilligers uit om op 8 juli a.s. samen na te praten over het afgelopen seizoen onder het genot van een hapje en een drankje. Vanaf 18.30 tot 20.00!!!

Gaarne even een berichtje aan [email protected]dat je komt, zodat we weten op hoeveel mensen we moeten rekenen.Teun de Jong

Voorzitter WMHC

FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner