header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Jun
9

The Road To Succes of MA1

Nieuws afbeelding Het seizoen van MA1 begon zeer chaotisch; met een onvolledig team, die gedurende de eerste weken constant veranderde was er aan het begin ook nog eens geen coach aangewezen. Echter, nadat het team besloten was en we toppers uit MA2 en MB2 erbij hadden gekregen, werd Floris Smits aangewezen als coach en kon het seizoen dan toch eindelijk echt beginnen. Als "bij elkaar geraapt zooitje” werd er weinig van ons verwacht en met volle eerlijkheid kan gezegd worden dat ook niemand van MA1 verwacht had de landelijke competitie te halen. Toch stond er na een bloedstollende play-off wedstrijd tegen Nijmegen 0-1 op het scorebord in het voordeel van Wageningen. Wat aan het begin op het onmogelijke leek was toch echt gebeurt; we hadden de landelijke A-competitie gehaald!

Als gelukje naast de vele blessures die maar liefst 3 verdedigers hadden uitgeschakeld, sloot Suze Leenmans uit MB1 aan bij ons team die meteen als één van ons voelde (en ook meteen één van ons was). Later sloot ook nog Anne-Sophie Bakhuizen van den Brink aan bij ons team en waren we voor het eerst in lange tijd weer met 15 spelers.

Hoewel wij op hockey.nl omschreven werden als de "underdog”, hebben wij ons gedurende competitie bewezen dit zeker niet te zijn. Elke wedstrijd ontwikkelde we ons zowel individueel als samen en na een goed georganiseerd Mamma Mia teamweekend waren wij een hechte groep geworden die klaar was om grote clubs als HDM en Amsterdam te laten zien wat we konden. We hadden als doel de vijfde plek opgesteld en hadden zelfs een tijdje zicht op de vierde plek!

Naast het veldseizoen hebben we natuurlijk ook nog de zaal gehad, waar de meiden heel knap het NK hebben gehaald! Ook dit was een geslaagde periode die we samen met Rennee Nonnekens als coach succesvol hebben afgesloten.

Met al deze prestaties in ons achterhoofd valt er dus te zeggen dat het voor de MA1 een zeer geslaagd seizoen is geweest. Voor alle meiden die helaas WMHC gaan verlaten; wij wensen jullie alle succes met jullie studie en hopen dat jullie door blijven hockeyen in de toekomst!
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner