header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Jun
3

MB1 Nederlands kampioen Super B!

Nieuws afbeelding Hoe kan je een mooi, gezellig én leerzaam hockeyseizoen beter afsluiten dan eerste worden in de Super B-poule?

MB1 heeft het hele jaar op de eerste plaats gestaan in de poule en mochten daarom mee spelen met het NK voor Super-B, op zaterdag 1 juni bij Kampong. De 'taart' was hiermee al dik verdiend, nu de slagroom nog: in de sterke poule bij de eerste 2 eindigen zodat ze ook de laatste ronde deze dag nog mee spelen om de eerste vier plaatsen. Die slagroom verdienden ze na winst tegen Noordwijk, Bloemendaal en Hurley, tijdens spannende wedstrijden in de poulefase. Dus op naar de finale tegen Warande, een team dat we ook in de competitie al 2 keer eerder waren tegengekomen en dat gebrand was op revanche. En nu op naar de kers op de slagroom/taart!
Het werd ook weer een spannende pot maar onze meiden hielden hun hoofd koel, ondanks het warme weer. Goed hockeyend, met prachtige reddingen van onze keeper en vol energie en lef lieten de meiden zien ook dit keer beter te zijn en wonnen ze verdiend met 1-0.
Voor de 2e keer op rij wint MB1 het NK van Super B, een mooie prestatie van 'gewoon goeie gasten'!
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner