header foto header foto header foto header foto
 
Algemeen Apr
23

Instroomtrainingen

Nieuws afbeelding Ook dit jaar organiseert hockeyclub Wageningen (W.M.H.C.) weer instroom trainingen. Junioren en Senioren - van andere verenigingen - die op een hoger niveau willen spelen kunnen zich vanaf nu opgeven voor deze trainingen. Al jaren maken junioren en senioren gebruik van deze mogelijkheid om te ervaren hoe het is om te hockeyen bij Wageningen.

Het is de ambitie van Wageningen om met de eerste lijn jeugdteams op het hoogste niveau van Nederland uit te komen. Ook dit seizoen heeft W.M.H.C. deze ambitie waargemaakt.

W.M.H.C. heeft een regiofunctie en staat open voor alle aanmeldingen. Bewust kiezen wij niet voor centrale (selectie)trainingen maar voor een meer persoonlijke benadering. Je kunt vrijblijvend meetrainen en direct voelen hoe het is te hockeyen bij een vereniging waar opleiden en sportieve prestaties centraal staan. Je kunt direct de sfeer proeven en kennismaken met wellicht toekomstige teamgenoten. Na afloop informeren we je graag over de mogelijkheden die we voor je zien binnen Wageningen. Natuurlijk zijn ook ouders/verzorgers van jeugdspelers daarbij van harte welkom.

Heb je interesse stuur dan een mail met informatie over je hockey-ervaring en ambitie naar: [email protected]

We nodigen je dan graag uit voor een instroom training bij Wageningen!
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner