Handige links
Vandaag jarig
  • Spencer van der Burg
  • Janiecke Hoff
  • Myke Koopmans
  • Floris-Jan Kuipers
  • Cathelijne Raanhuis
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
WMHC
Bezoekadres
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel: 0317 - 41 16 31

Postadres
WMHC
Postbus 529
6700 AM Wageningen
Facebook
Vorige pagina

Extra trainen op techniek; laatste kans om je in te schrijven!

Hoe leuk, en belangrijk, is het om al van jongs af aan de juiste hockeytechnieken aan te leren! Als de basis in orde is kun je snel volgende stappen maken op het gebied van hockeytechniek! In samenwerking met WMHC organiseert ONFIRE Hockey Support 6 technische toptrainingen voor 235 euro. ONFIRE Hockey Support is het bedrijf van Raoul Ehren (al jaren succesvol coach van Den Bosch dames 1) en Sjoerd Marijne (oud bondscoach Nederlands XI dames en huidig bondscoach India dames). Onze trainers zijn allemaal opgeleid volgens hun visie!

De trainingen worden gegeven op maandagmiddag van 16.30-18.00 uur onder begeleiding van zeer goede trainers. Al jaren lang is Patrick Jeuken de hockeyschool manager! De groepen zijn klein waardoor de trainer veel individuele aandacht kan geven aan het individu zodat ze ook daadwerkelijk elke week vooruitgang boeken en beter worden! We zien het zelfvertrouwen van de kinderen iedere week toenemen omdat ze gaan ervaren dat ze bepaalde technieken wel kunnen! De trainingen zijn intensief, de kinderen staan niet stil, de oefeningen zijn uitdagend en iedereen wordt op zijn/haar niveau uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. De trainingen zijn voor iedereen toegankelijk vanaf 6 jaar en bij het indelen van de groepen houden we rekening met leeftijd en niveau.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel onze promotiefilm op https://www.youtube.com/watch?v=BcU5ZmnazLUen bezoek onze website www.hockeysupport.nl.

Schrijf je snel in want we starten al op 1 april!


Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 1029
Nu online 80
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 71,9%