Handige links
Vandaag jarig
  • Annabel Janssen
  • Roosje de Jong
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
WMHC
Bezoekadres
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel: 0317 - 41 16 31

Postadres
WMHC
Postbus 529
6700 AM Wageningen
Facebook
Vorige pagina

Horeca WMHC

Zoals bekend heeft Annouk afgelopen zondag voor de laatste keer onze bar gedraaid. Zij gaat met ingang van 1 oktober in Rosmalen een nieuwe horeca-uitdaging aan; we wensen haar daar heel veel succes mee!

Het was bepaald niet gemakkelijk om op zo korte termijn een vervanger te vinden, maar we zijn gelukkig in contact gekomen met Teun Boogaarts die vanaf 1 oktober onze horeca gaat invullen.

Teun is 49 jaar, komt uit Bennekom, is getrouwd, heeft 2 kinderen, heeft de nodige horeca-ervaring én…. hij heeft er zin in. Hij gaf aan dat hij hoopt de komende tijd alle WMHC’ers en ouders aan de bar te leren kennen en iedereen bekend te maken met zijn aanpak dat hij gelooft in ‘gastblijheid’!!

Teun is echter alleen en kan het niet alleen af op momenten dat het heel druk is bij de bar. Voorlopig moeten we even stoppen met het aanbod van luxe broodjes; tosties, broodje kroket, bitterballen e.d. blijven wel gewoon in het assortiment.

Het bestuur wil graag weer gaan werken met een groep van barvrijwilligers die Teun B kunnen ondersteunen op deze drukke momenten, vooral zaterdag en zondag natuurlijk.

Het weekend van 6 en 7 oktober speelt dit al direct. De bedoeling is dat een team wordt ingedeeld voor een bepaalde dienst van 2 of 3 uur op een zaterdag of een zondag.

Op de zondag zal de aanvoerder een verzoek krijgen om 2 vrijwilligers te leveren.

Op zaterdag vragen we de manager van een team om 2 ouders te leveren voor een bardienst.

Als iedereen één keer zo’n bardienst draait (onder leiding van Teun B), is de verwachting dat je als persoon maar 1x in het seizoen aan de beurt bent.

Op hele korte termijn gaan deze mails uit! Wij hopen op jullie medewerking!!!!

Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 1013
Nu online 69
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 72,2%