Handige links
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
Fotoalbum
WMHC
Bezoekadres
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel: 0317 - 41 16 31

Postadres
WMHC
Postbus 529
6700 AM Wageningen
Facebook
Vorige pagina

Aanmelding zaalhockey junioren en E-jeugd gesloten op 7 september 2018

De aanmelding voor het zaalhockey is inmiddels gesloten voor de junioren en E-jeugd. Na 7 september is het niet meer mogelijk om je digitaal aan te melden. Aanmelden kan nog wel via een mail met je naam en team aan [email protected]. Je wordt dan genoteerd als een "te laat”-aanmelding. Dit betekent, dat je geplaatst kunt worden als er genoeg ruimte is in de teams. Is dit niet het geval, dan kun je dan helaas niet (meer) meedoen aan het zaalhockey.

Senioren
De senioren worden benaderd door hun aanvoerder met de vraag of ze willen gaan zaalhockeyen. Op basis van deze inventarisatie wordt de opgave van het aantal teams aan de bond gedaan. Maar let op!: ook dit jaar moeten de senioren zich ook persoonlijk digitaal aanmelden. Alle senioren krijgen hierover een mail. Als je je hebt aangemeld bij je aanvoerder, ben je dus nog niet definitief aangemeld en moet je dat zelf digitaal bevestigen!

De aanmelding voor de senioren sluit vrijdag 5 oktober 2018.

Jongste jeugd F-teams
Voor de jongste jeugd F-tallen betekent aanmelding, dat er wordt opgegeven voor het trainen in de zaal in de winterperiode. In principe gebeurt dit in dezelfde teams als op het veld (mits voldoende aanmeldingen, anders worden teams samengevoegd). Er wordt 1x per week getraind. Houd er rekening mee dat de trainingsdag en -tijd kan afwijken van de veldtraining. Het kan zijn dat er nog wordt deelgenomen aan een zaaltoernooi, de kosten hiervan worden apart in rekening gebracht.

De aanmelding voor de F-teams sluit vrijdag 12 oktober 2018.

Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 1037
Nu online 89
Leden met @ 99,6%
SMS Bereik (teams) 71,5%