Handige links
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
Fotoalbum
WMHC
Bezoekadres
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel: 0317 - 41 16 31

Postadres
WMHC
Postbus 529
6700 AM Wageningen
Facebook
Vorige pagina

Bijzondere ALV op 3 september 2018 !

Op deze druk bezochte vooral belangrijke avond voor de hele vereniging, werd er een GO gegeven door de leden voor het rondmaken van een zaalhockeyblaashal. Een waardering op het fantastische werk van onze voorzitter Niek -Jan Bink. Voor Niek-Jan was het tevens zijn laatste vergadering als voorzitter.

Niek-Jan heeft bij zijn laatste optreden de club een bijzonder mooi geschenk gegeven. Balkgoaltjes voor de jongste jeugd die gebruikt kunnen worden op trainingen en bij de wedstrijden. Wat zijn we hier blij mee. Dank je wel Niek-Jan voor deze prachtige aanvulling!

Gebruik van deze materialen De Jongste Jeugd (F-teams) kunnen deze balken gebruiken, 8 per wedstrijd. Ze hangen in de container waar ze opgehaald kunnen worden ÉN NA de wedstrijd terug gehangen moeten worden.
De manager/coach is hiervoor verantwoordelijk. Per balk hangen 8 goaltjes. Handig om de middelste 2 balken in de container hiervoor te blijven gebruiken. Wees er zuinig op!

Niek-Jan namens iedereen ontzettend bedankt voor je tomeloze inzet en al de effort die je in onze vereniging hebt gestopt als voorzitter. Gelukkig blijf je naast het bestuur meedraaien in de accommodatiecommissie. Super bedankt voor je enorm handige praktische cadeau en al je inzet!! CHAPEAU!


Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 1037
Nu online 69
Leden met @ 99,6%
SMS Bereik (teams) 71,5%