Handige links
Vandaag jarig
  • Annabel Janssen
  • Roosje de Jong
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
WMHC
Bezoekadres
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel: 0317 - 41 16 31

Postadres
WMHC
Postbus 529
6700 AM Wageningen
Facebook
Vorige pagina

Aanmelding zaalhockey geopend !!!

Het is mogelijk je aan te melden voor de zaalhockeycompetitie 2018-2019. De aanmelding voor junioren en jongste jeugd (E6- en E8-tallen) sluit vrijdag 8 september 2018.

Voor de spelers uit de F-teams loopt de inschrijving tot vrijdag 12 oktober 2018, voor de senioren wordt de aanmelding in de loop van augustus gestart, als de teamindeling op de website staat.

Voor leden, die op 5 juli 2018 niet waren ingedeeld in een team, werkt deze inschrijving niet, zij kunnen zich inschrijven door een mail aan [email protected].

Net als vorig jaar gaat de aanmelding via de website. Te vinden onder evenementen, na het inloggen op de WMHC-website*. Let op! Er moet aangemeld worden met de eigen inlogcode van de speelster/speler en niet met de inlogcode van ouder, broer of zus.

Paar belangrijke punten
In de bijlage staat meer informatie over zaalhockey. Lees deze goed door. Paar belangrijke zaken, die de afgelopen jaren vaak voor verwarring of teleurstellingen hebben gezorgd:
  1. Voor zaalhockey zal extra contributie geheven worden; Let hierbij op het geel gemarkeerde stuk tekst in de info over een (nu nog onbekende) mogelijke contributieverhoging vanwege realisatie van een opblaashal.
  2. Trainingstijden: de trainingen kunnen plaats vinden op andere tijden dan op het veld en soms starten trainingen om 16:00 uur of 16:30 uur. Het is onmogelijk rekening te houden met mogelijkheden vanwege school van individuele spelers.
  3. Trainingsplaatsen: trainingen elders vinden niet alleen plaats in Wageningen, maar ook in Rhenen, Veenendaal, Zetten en Renkum (of nog verder). Dit is niet te vermijden, omdat het lastig is genoeg zaalruimte te vinden.
  4. Wedstrijden: er wordt gespeeld in de kerstvakantie en op zondag. Houd hier rekening mee, wil of kun je in de kerstvakantie of op zondag niet spelen, dan moet je je afvragen of het verstandig is je voor zaalhockey aan te melden.

Let wel:
Aanmelden voor zaalhockey betekent:
- dat jij/je ouders akkoord zijn met de automatische afschrijving van de contributie in november 2018 (kijk voor bedragen in de informatiebrief).
- dat jij/je ouders akkoord zijn met de voorwaarden zoals deze in de informatiebrief zijn opgenomen.

Achter de inlog onder documenten zaalhockey staan de informatiebrieven junioren en jongste jeugd.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je je wenden tot [email protected].
Met vriendelijke groet,
Nicoline Monsees,
voorzitter zaalhockeycommissie

*Op de website staat wat te doen als je de inlogcode of het wachtwoord niet weet. Het lidnummer is bekend bij [email protected] en ook op te vragen bij [email protected]. En ook te zien op de afrekening van de contributie.

Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 1013
Nu online 47
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 72,2%