Handige links
Vandaag jarig
  • Liv Kluijver
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
WMHC
Bezoekadres
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel: 0317 - 41 16 31

Postadres
WMHC
Postbus 529
6700 AM Wageningen
Facebook
Vorige pagina

Teamindelingen jeugd 2018/2019

Aan de indelingen van de jeugdteams voor het nieuwe seizoen wordt momenteel hard gewerkt. De indelingen van de eerste lijnteams voor het seizoen 2018 / 2019 zijn inmiddels bekend. Te vinden op de website achter de inlog op club/documenten/selecties junioren.

De indeling van de tweede lijnteams worden aanstaande vrijdag bekend gemaakt. De staf let het indelen van jeugdspelers/-speelsters op individuele ontwikkeling op technisch, tactisch, mentaal en fysiek gebied. De ontwikkeling wordt tenminste twee keer per seizoen met de spelers/speelster besproken en vastgelegd.


Een aantal weetjes betreffende de indeling van de teams:


1) De indelingen zijn – zodra deze bekend zijn – te vinden achter de inlog in club/documenten/selecties junioren.

2) Alle nieuwe eerste lijnteams spelen in juni drie oefenwedstrijden. De tweede lijnteams spelen een oefenwedstriid in juni als dit in de voorbereidingen past.

3) Iedere eerste lijnspeler doet verplicht mee aan zaalhockey.

4) Alle eerste lijnteams trainen tot 1 juli. De tweede lijnteams in overleg.

5) Maandag 13 augustus starten alle eerste lijnteams met een trainingsweek. Iedereen wordt dan terug verwacht. Voor de tweede lijnteams worden deze afspraken nog bekend gemaakt. Mocht het nakomen van deze afspraken onverhoopt niet lukken, stuur dan een schriftelijke motivatie naar Hans Cox (bestuurslid technische zaken). Uitgangspunt is dat alleen spelers/speelster met een volledige voorbereiding in de eerste lijnelftallen spelen.

6) Wij werken met open selecties. Er kunnen altijd spelers tussen opeenvolgende lijnen gedurende het seizoen omgewisseld worden. Evaluaties vinden plaats in de herfstvakantie en in de meivakantie of indien daar aanleiding toe is.

7) De individuele ontwikkeling van spelers staat in onze opleiding centraal. Dit betekent dat spelers die het niveau van hun team ontgroeien, tijdens het seizoen doorgeschoven kunnen worden of mee kunnen trainen met een oudere leeftijdscategorie. Ook al gaat dit ten koste van het niveau van het eigen team.


Ons beleid (op de website, achter de inlog, bij club/documenten/hockeyzaken: Handboek WMHC Hockeyontwikkeling Jeugd) is dat wij gedurende het hele seizoen de ontwikkeling van ieder individu bekijken. Coaches, trainers, coördinatoren hebben onder verantwoordelijkheid van de (interim) technisch manager hun input gedurende het hele seizoen gegeven. Op deze wijze kunnen wij op basis van alle beschikbare kennis en informatie eerlijke en mooie indelingen maken.Hans Cox, Michiel Franck (coördinator jongenslijn)en Nicole Jonk (coördinator meisjeslijn)Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 997
Nu online 92
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 72,4%