Handige links
Vandaag jarig
  • Liv Kluijver
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
WMHC
Bezoekadres
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel: 0317 - 41 16 31

Postadres
WMHC
Postbus 529
6700 AM Wageningen
Facebook
Vorige pagina

MB1 KAMPIOEN SUPER B

Vandaag hebben wij de Landelijke Finale Super B gespeeld en de 1ste plaats is voor ons. πŸ₯‡πŸ†πŸ‘ KAMPIOENEN!!

Wat een geweldige dag hebben wij gehad en wat een mooie afsluiting van ons hockeyseizoen samen.
Wij zaten samen met Bully, Amsterdam en Laren in poule A en in poule B zaten Huizen, Klein Zwitserland, Victoria en Ring Pass Delft.

Onze eerste wedstrijd was tegen Bully. Vanaf het eerste moment hadden wij de controle over de wedstrijd. We konden elkaar goed vinden waardoor we een goed samenspel hadden. Het lukte allemaal en we konden het spel bepalen. Yes 0-3, de eerste winst was voor ons.

Tweede ronde.
A’dam en Laren hadden gelijk spel gespeeld waardoor wij onze tweede wedstrijd tegen A’dam speelde.
A’dam hmm, dat zou lastig kunnen worden. πŸ€”
Maar met de positieve flow van de wedstrijd tegen Bully gingen wij het veld op. Fijne wedstrijd voor de scheids en A’dam en dan nog even de koppen bij elkaar, kom op focus en 1,2,3 Wageningen. Here we go!
Het fluitsignaal en daar gingen we. A’dam probeerde ook het spel te bepalen maar we waren gewaagd aan elkaar. Ook nu speelde wij ons spel en konden we elkaar vinden, maar pfff wat een hoog tempo was er in het spel en wat deed de zon al haar best. πŸ˜…
We deden wat we moesten doen, bleven rustig en daar viel het eerste doelpunt van ons. Nu vasthouden en zorgen dat er geen tegendoelpunt valt. En dan 35 min. op de klok en het eindsignaal klonk. Wat een vreugde, door naar ronden 3. πŸ’ͺ🏻

Derde ronde.
Halve finale speelden wij tegen Laren. We merkten bij het inspelen al dat we in een soort snelkookpan zatten. 😀 De zon scheen recht boven ons en er was geen zuchtje wind. β˜€πŸ˜Ž Met twee wedstrijden in onze benen en deze themperatuur zou het fysiek gezien wel eens de zwaarste wedstrijd kunnen worden. Wij hadden genoeg aan een gelijkspel dus als wij met winst of een gelijke stand de wedstrijd in onze hand wisten te houden dan gingen wij door naar de finale.
Nou, inderdaad dat was wel even onze tanden op elkaar. Het was bloedheet en onze benen hadden niet meer de kracht zoals in de eerste wedstrijd. We zagen dat Laren ook veel last van de hitte had en zij hadden ook minder kracht. Dus wat dat betreft waren de kansen weer gelijk en mochten wij het nu niet uit handen geven. Wat waren wij blij dat de scheidsrechter het eindsignaal floot en de eindstand 0-0 was.
SUPER, door naar de finale!

De finale.
We stonden tegenover Ring Pass Delft en wij stonden beide op scherp om de eerste plaats te veroveren. De zon en de hitte zette we naast ons neer en onze benen hadden even rust gehad dus we gingen ervoor. We konden het nu niet laten liggen. De hele dag was ons spel al top dus deze laatste wedstrijd samen moesten we gewoon met winst afsluiten.
De bal werd uitgenomen en daar gingen we met de focus, het overzicht en de wil om deze wedstrijd samen te bepalen, stonden we tegenover onze rivalen die hetzelfde doel hadden. We maakte mooie combinaties en wachtten ons moment af. En wat een feest toen wij het eerste doelpunt scoorde.
Jos, Annette en Marieke maakte nog net geen vreugde dansje πŸ‘―β€β™€ en onze trouwe fans juichten ons toe en moedigde ons aan om vol te houden en het niet meer weg te geven.
Het lukte ons om ons spel te blijven spelen en daar viel ons tweede doelpunt. De tijd tikte door en het kon niet zo heel lang meer duren voordat de wedstrijd zou zijn afgelopen.
Oeiii een tegendoelpunt daar zaten wij niet op te wachten. We moesten onze aandacht erbij blijven houden, ze mochten niet nog een keer scoren. Gelukkig klonk snel het eindsignaal en werden wij, WMHC MB1,
πŸŽˆπŸ‘KAMPIOEN LANDELIJK SUPER BπŸ‘πŸŽˆ

Wat een geweldige prestatie, wat een top seizoen hebben wij met elkaar gehad en wat een mooie afsluiting van ons seizoen. πŸ₯‡πŸ†

Wij speelden ons spel in het veld maar dit hadden wij nooit kunnen bereiken zonder de super begeleiding die wij van Jos en Imme als trainers/coaches en van onze managers Annette en Marieke hebben gehad. Samen met jullie hebben wij dit weten te bereiken.
Voor jullie alle vier een dikke knuffel van ons en heel erg bedankt voor dit mooie hockeyseizoen. πŸ’πŸ˜š
En natuurlijk bedanken wij ook onze trouwe fans die, in weer of geen weer, thuis of uit, er altijd bij waren. Dank jullie wel! πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»Sportieve groetjes,
MB1 πŸ‘πŸ‘

Anna Karreman, Iris Blees, Florine van Boetzelaer, Tess Broeder, Carlijne van Dorst, Nanouk Heersma, Meike Iding, Ilse van Iterson, Suze Leemans, Kirsten Oudshoorn, Tisha Schmidt, Philippine Sepmeier, Fleur Sinnige, Liselotte Tierolff en Maaike Wessels.

Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 997
Nu online 82
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 72,4%