Handige links
Vandaag jarig
  • Camiel Alards
  • Annemieke Bongers
  • Emma Boogaard
  • MariĆ«lle De Boer
  • Teun van Maurik
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
WMHC
Bezoekadres
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel: 0317 - 41 16 31

Postadres
WMHC
Postbus 529
6700 AM Wageningen
Facebook
Vorige pagina

DOE MEE met de WMHC Clubactie!

Als lid van de WMHC ontvang je altijd 10% korting op je bestelling bij de Portazul webshop met de kortingscode WMHC18!Vervolgens doneert Portazul 10% van het orderbedrag weer aan de kas van de WMHC.

PORTAZUL
Portazul is een van de grootste aanbieders van tegels in Nederland. Welke stijl je ook zoekt, bij Portazul ben je aan het juiste adres. Onze tegels zijn modern, inspirerend, kwalitatief en ook nog eens betaalbaar. Op onze site, portazul.nl vind je dan ook het meest complete aanbod van tegels in het land. En niet alleen tegels, maar ook de bijbehorende afbouwmaterialen, lijmen en onderhoudsmiddelen.

Wij volgen de laatste trends op de voet en bezoeken jaarlijks alle beurzen die er toe doen. En ons aanbod gaat daar in mee. Laat je inspireren op portazul.nl. Voor je eigen woonkamer, badkamer of misschien zelfs het buitenterras. En anders kom je gewoon een keer langs in onze showroom van meer dan 1000m2 in Ede, waar we je graag met advies van dienst zijn. Hopelijk word je dan net zo enthousiast over tegels als wij dat zijn.

Tijdens de Landelijke Clubactie krijg je 10% korting op al je aankopen bij Portazul. Daarnaast gaat 10% van je aankopen ook nog eens naar de club en dames en heren 1. Kortom profiteer van deze mooie kortingsactie!

Volg Portazul ook op Facebook via www.facebook.com/portazulwebshop of op Instagram @portazulwebshop

Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 1028
Nu online 20
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 71,8%