Handige links
Vandaag jarig
  • Camiel Alards
  • Annemieke Bongers
  • Emma Boogaard
  • MariĆ«lle De Boer
  • Teun van Maurik
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
WMHC
Bezoekadres
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel: 0317 - 41 16 31

Postadres
WMHC
Postbus 529
6700 AM Wageningen
Facebook
Vorige pagina

Open trainingen op WMHC

Ook dit jaar organiseert hockeyclub Wageningen (WMHC) weer open trainingen in de maand mei. Junioren en Senioren - van andere verenigingen - die op een hoger niveau willen spelen kunnen zich vanaf nu opgeven voor deze open trainingen. Al vele jaren maken junioren en senioren gebruik van deze mogelijkheid om te ervaren hoe het is om te hockeyen bij Wageningen. Het is de ambitie van Wageningen om met de eerste lijn jeugdteams op het hoogste niveau van Nederland uit te komen.

 Dames 1 speelt op dit moment overgangsklasse en Heren 1 komt uit in de tweede klasse. Ook bij de 2e-lijns senioren teams is er de mogelijkheid je te ontwikkelen. WMHC heeft een regiofunctie en staat open voor alle aanmeldingen. Bewust kiezen wij niet voor centrale (selectie)trainingen maar voor een meer persoonlijke benadering. Je kunt vrijblijvend meetrainen en direct voelen hoe het is te hockeyen bij een vereniging waar opleiden en sportieve prestaties centraal staan. Je kunt direct de sfeer proeven en kennismaken met wellicht toekomstige teamgenoten. Na afloop informeren we je graag over de mogelijkheden die we voor je zien binnen Wageningen. Natuurlijk zijn ook ouders/verzorgers van jeugdspelers daarbij van harte welkom.

Wageningen werkt aan de hand van een gedegen opleidingsplan voor de D t/m A jeugd. Dit plan omvat techniek, tactiek, fysiek en ook mentale aspecten. Invulling aan dit plan wordt gegeven door gekwalificeerde trainers. Onze junioren meisjes lijn kent ook een Jong Wageningen. Dit team traint 1 keer per week (extra) en hierin spelen talentvolle speelsters van C1, B1 en A1 (voor volgend seizoen is dit ook een mooi alternatief voor het districtselftal). Regelmatig speelt dit team oefenwedstrijden tegen Dames teams uit de eerste klasse.

Heb je interesse stuur dan een mail met informatie over je hockey-ervaring en ambitie naar: [email protected]
We nodigen je dan graag uit voor een open training bij Wageningen!

Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 1028
Nu online 71
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 71,8%