Handige links
Vandaag jarig
  • Gijs Kroon
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
WMHC
Bezoekadres
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel: 0317 - 41 16 31

Postadres
WMHC
Postbus 529
6700 AM Wageningen
Facebook
Vorige pagina

SPORTEN BIJ EASYACTIVE MET KORTING!

Sport jij voor je plezier, je gezondheid of om te ontspannen? We hopen om al die redenen. En als je ook nog een doel stelt voor jezelf, werk je helemaal aan een gezonde leefstijl.

easyActive: wie zijn wij

Bij easyActive staat voorop: samen kiezen voor gezonder leven, bewegen en met plezier sporten. Of het doel nu groot is, zoals afvallen, sportprestaties verbeteren, meedoen met een marathon. Of klein: conditie opbouwen, sporten voor je ontspanning. Wat je doel ook is; de instructeurs en groepslestrainers zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft en natuurlijk met regelmaat komt sporten.

Wij trainen het WMHC

De selectie spelers en trainers/coaches van het WMHC kiezen voor easyActive. Omdat wij net dat stapje verder gaan in begeleiding en motivatie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor 1-op-1 training of 1-op-8 onder leiding van een personal trainer. Wedden dat je nu wél jouw doel bereikt!

Alle leden: bijna 40% korting!

Het bestuur van het WMHC heeft voor alle leden een korting mogelijk gemaakt van bijna 40%. Je kunt al onbeperkt fitnessen, gebruik maken van de zonnebank, sauna en het stoombad, vanaf €25,= per maand!

Start met een GRATIS PT Check

Als nieuw lid beginnen we met een GRATIS PT Check; een uitgebreide meting , waarbij we bekijken hoe we je kunnen ondersteunen bij het sporten. Daarna ga je zelfstandig aan de slag, je sluit aan bij een groepsles of kiest voor een uitdagende Bootcamp of juist ontspanning met Walk&Talk . Het gaat er om waar jij enthousiast van wordt!

Jouw doel is onze missie! We ontmoeten je graag bij easyActive!


Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 994
Nu online 233
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 72,5%