Handige links
Vandaag jarig
  • Gijs Kroon
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
WMHC
Bezoekadres
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel: 0317 - 41 16 31

Postadres
WMHC
Postbus 529
6700 AM Wageningen
Facebook
Vorige pagina

Trainingsschema zaal

In de bijlage treft u het trainingsschema zaal aan. Kunt u dit schema verspreiden onder de spelers?Dit schema geld in ieder geval van 27 november t/m 26 januari. Teams die na 27 januari nog wedstrijden spelen zullen uiteraard nog trainen in de zaal. Dat moment wordt tzt bekend gemaakt.

Kerstvakantie
In de periode van de kerstvakantie (25-12 t/m 5-1) zal er niet getraind worden volgens dit schema.Wel is het mogelijk om (door) te trainen. Via de zaalhockey commissie kan hiervoor zaalruimte aangevraagd worden. Voor de 'spelregels' hieromtrent worden de coaches/managers apart geïnformeerd.

Komende week Jongste Jeugd en D-elftallen
Komende week (2-dec.) spelen de Jongste Jeugd teams en D-elftallen nog wedstrijden. Voor deze teams zullen echter al wel de zaaltrainingen starten en komen de veldtrainingen te vervallen. Uitzondering is MD1. Indien teams alsnog op het veld willen trainen dan graag in overleg met Nicole Jonk ivm beschikbaarheid trainers. Let wel. Bij overlap van de trainingen gaat zaal boven veld.

Vervoer trainers
Door het wegvallen van de tent zijn een heel aantal trainingen buiten Wageningen. Veel trainers bezitten niet over een auto en/of rijbewijs. Daarom de vraag om met de trainers afstemmen of zij eigen vervoer hebben en zo niet hen op te nemen in het rijschema. Hartelijk dank alvast.
Bijlage: 04 Trainingsschema ZAAL site 2017-2018(1).xlsx

Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 994
Nu online 216
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 72,5%