Handige links
Vandaag jarig
  • Hilde van Genuchten
  • Annabelle Morssinkhof
  • Maurits Wijers
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
WMHC
Bezoekadres
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel: 0317 - 41 16 31

Postadres
WMHC
Postbus 529
6700 AM Wageningen
Facebook
Kleding 
Procedure reservering uittenues:

Per lijn (lees: leeftijdcategorie) is er een set uitshirts beschikbaar. In hetzelfde design als de rode tenues maar dan Argentinië-blauw. Teams kunnen deze tenues reserveren wanneer hun uitwedstrijd dit noodzakelijk maakt (als de tegenstander in rood of oranje speelt). In dat geval word je geacht om witte kousen te dragen.

Vanaf het seizoen 2013-2014 geldt een nieuwe procedure: de uittassen zijn in beheer bij de manager van het eerste team in de lijn. De managers van de andere teams in de lijn nemen contact met hen op als ze de uittas nodig hebben en halen de tas bijhen op en brengen die weer terug.

Een enkele keer kon de manager van het eerste team het beheer niet doen. In dat geval is de coach, manager of aanvoerder van een ander team gevraagd dit te doen.

Het beheer over de uittassen is nu per lijn als volgt geregeld:Lijn

Naam

Functie

Heren veteranen

Maarten Blankenberg

Aanvoerder Hvet D

Heren senioren

Colette Pannemans (voorlopig)

Coach Heren 2

JA

Stefan Lagerweij

Manager JA1

JB

Caroline van Spanje

ManagerJB1

JC

Rik van Aalst

Manager JC1

JD

Marlou van Iersel

Manager JD1

JE

Hans Lambregts

Coach J8E1

JF

Rosalie Dhonukshe-Rutten

Coach JF1

Dames veteranen

Loes Aalbers

Aanvoerder DvetA

Dames senioren

Nicole Jonk (voorlopig)

Coach Dames 2

MA

Marijke Rosenboom

Manager MA1

MB

Monique de Vries

Manager MB1

MC

Simone Broeder

Manager MC1

MD

Anneke Boek

Manager MD1

ME

Dennis de Massée

Manager M8E1

MF

Eelco Schimmel

Coach/manager MF1


De uittenues zijn nu via hen te reserveren en onderling kunnen afspraken gemaakt worden over de (plaats en tijd van de) overdracht van uittas. De contactgegevens van deze personen zijn te vinden achter de inlog (zoek op naam of in het teamoverzicht).

 

De altijd al geldende afspraak "wie het eerst komt, die het eerst maalt" blijft ook bij deze nieuwe procedure van kracht.

Overdracht kledingtassen van veldhockeyteams naar zaalhockeyteams
We volgen het principe van "tas blijft bij team". De kledingtas van bijvoorbeeld het veldteam MC2 wordt dan overgedragen aan het zaalteam MC2, ook al is dat qua spelers niet hetzelfde team (maar in naam wel). Doordat een veldteam groter is dan een zaalteam zal er altijd genoeg kleding in de tas zitten en is er ook voor wat betreft maten wat keuze. De manager van het veldteam draagt de tas over aan de coach of manager van het zaalteam en de ontvanger tekent hiervoor. Wij zullen vanuit de kledingcommissie de coaches en manager van zowel veld- als zaalteams daarover informeren en ze ook een voorbeeld van zo'n overdrachtsformulier sturen.

Over de uittenues is het volgende afgesproken: het is onmogelijk volgens de normale procedure uittenues uit te lenen tijdens het zaalhockeyseizoen, omdat het clubhuis in de winterperiode niet open is op woensdagavond. Omdat met name de selectieteams regelmatig (bij toernooien e.d.) de uittenues nodig hebben, wordt de uittas per lijn voor het hele zaalhockeyseizoen uitgeleend aan het selectieteam in die lijn. Eventueel kunnen managers dan onderling wel de uittas over en weer uitlenen, maar dat regelen zij dan zelf. De managers van de selectieteams zullen door de kledingcommissie worden uitgenodigd om de uittas tijdens het kledingloket op woensdagavond (20:00 - 20:30 uur in de kelder) op te komen halen. De mailbox [email protected] wordt tijdens het zaalhockeyseizoen niet uitgelezen en dus ook niet beantwoord.
Veel Gestelde Kledinglijn Vragen:
Waarom een nieuwe kledinglijn? Meer inkomsten, professionelere uitstraling.
De WMHC groeit en heeft ambities. Deze groei en ambities zijn alleen haalbaar als daarvoor ook voldoende geld beschikbaar is. Met de nieuwe kledinglijn genereren we op een geweldige wijze veel meer inkomsten.

Hebben we ook uit-tenues? Jazeker!
Per lijn (lees: leeftijdcategorie) is er een set uitshirts beschikbaar. In hetzelfde design als de rode tenues maar dan Argentinië-blauw. Teams kunnen deze tenues reserveren wanneer hun uitwedstrijd dit noodzakelijk maakt. In dat geval wordt je geacht om witte kousen te dragen.

Staat mijn naam op het shirt? Nee.
Omdat je geen persoonlijk shirt krijgt, maar het recht om een tenue te dragen en indien nodig te ruilen, is het niet mogelijk om ieders naam op de shirts af te drukken. Dat zou ook financieel niet verantwoord zijn. Wel krijgen alle shirts een rugnummer, zodat je altijd je favoriete nummer kunt uitzoeken.

Mag ik ook in die nieuwe tenues trainen? Nee.
De kleding wordt bij aanvang van het seizoen in een tas onder borgstelling uitgereikt aan je coach of teammanager. Deze tekent voor ontvangst en voor een adequaat beheer van en toezicht op de kleding. In een kledingreglement staat precies omschreven wat er wel en niet mag met de kleding en hoe de kleding onderhouden moet worden. Een van de regels is dat je de kleding uitsluitend tijdens wedstrijden mag dragen om de tenues zo lang mogelijk fraai te houden. Als alle kleding aan het eind van het seizoen in de juiste aantallen en zonder schade weer ingeleverd wordt, ontvangt het team de borg weer retour.

Kan ik nu "mijn team” nog wel sponsoren? Ja!
Spelers, ouders, vrienden en bekenden die een specifiek team willen sponsoren deden dat veelal via shirtsponsoring. Die mogelijkheid is er nog steeds in de vorm van de WMHC trainingspakken. Een team van uw keuze loopt twee seizoenen in prachtige pakken met een, twee of drie bedrijfslogo’s.

Is het nieuwe tenue van mij? Nee.
Alle tenues zijn en blijven van de WMHC. Alle wedstrijdspelende leden krijgen via hun coach of teammanager de beschikking over de tenues en het recht en de plicht om de tenues tijdens wedstrijden te dragen. Met het draagrecht & -plicht biedt de WMHC je meteen de mogelijkheid om een kapot of niet-passend shirt te ruilen voor een ander shirt. Zonder verdere kosten natuurlijk.

Tot zover de meest gestelde vragen. Mocht je nog aanvullende vragen hebben, mail ze naar [email protected].

Voor het seizoen 2015 – 2016 zijn weer Reece trainingspakken en/of hoodies
geselecteerd. Dit omdat WMHC een kleding leverancier geselecteerd heeft voor het komende kleedplan 2013-2016, in de eerder gekozen kleurstelling die bij onze club horen. Er is gekeken naar verschillende opties welke aan de kwaliteitseisen en de uitstraling voldoen zoals wij die nastreven.
Het gekozen trainingspak is van het bekende hockeymerk Reece. Het trainingspak heeft een aparte dameslijn, zodat de pasvorm beter is voor dames. Verder zijn de Reece pakken interessant geprijsd.
Het trainingspak wordt voorzien van het WMHC logo op de linkerzijde van de jas.

Wat gebeurt er met de oude pakken?
De trainingspakken worden altijd aangeschaft voor twee jaar. In overleg met de sponsors wordt bepaald welk team de pakken het tweede jaar dragen. Dat betekent dat de pakken, die vorig jaar zijn aangeschaft nog een jaar meegaan.

Spelregels:
  • Alle trainingspakken worden gekocht door de sponsorcommissie. Wil je trainingspakken (laten) kopen stuur dan een email naar [email protected]
  • Op de trainingspakken worden GEEN TEAM- OF PERSOONSNAMEN afgedrukt.
  • Er zijn per team drie logo plaatsen voor sponsors: achterzijde jas, rechter voorzijde broek, mouw links. De plaatsen worden in onderling overleg gekozen. Wanneer verschillende sponsors een team sponsoren delen ze de kosten.
  • Trainingspakken die door een sponsor gekocht worden, zijn eigendom van de sponsor(s). De sponsor bepaalt in overleg met de sponsorcommissie afhankelijk van de looptijd welk team in het eerste, en het tweede jaar de pakken draagt.
  • De nummers komen links op de jack en de broek.
Aan het einde van het seizoen moeten de pakken ingeleverd worden en bepalen de sponsors welk team ze in het tweede jaar draagt.
De totale aanschaf- en sponsoringkosten (op basis van 15 stuks) voor twee seizoenen zijn als volgt (prijzen excl. BTW):

Selectieteam Geen selectieteam
Geen logo 1100 euro 1100 euro
1 logo 1600 1200
2 logo’s 1750 1300
3 logo’s 1900 1400

Levertijden
Vanaf het moment van definitieve aanvraag (compleet met maten en logo’s) is de levertijd van de pakken 3 á 4 weken (sneller indien mogelijk). Dus hoe eerder je besteld, des te beter.

Individuele aanschaf
Natuurlijk is het ook mogelijk de pakken individueel aan te schaffen Dit voorzien van logo. De verkoop loopt via Winners sport. De prijs per pak is € 79,95.Hoe meer leden er in de pakken lopen hoe gaver toch natuurlijk!
Voor verdere vragen over de pakkenlijn kun je terecht bij [email protected]
 
Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 990
Nu online 83
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 72,6%