header foto header foto header foto header foto
 

Huiswerkbegeleiding

Handig: huiswerk en hockey op de WMHC! De hockeyende middelbare scholier fietst van hot naar her. ’s Ochtends eerst naar school, dan naar huis en een paar uur later weer naar de club voor de training. Dat kan simpeler en beter. Vanaf februari 2012 is Studiebegeleiding Wageningen gevestigd in het clubgebouw van WMHC, en verzorgt huiswerkbegeleiding voor middelbare scholieren. Sporten en studeren op één plek, onder deskundige begeleiding.

De combinatie sport en huiswerk blijkt uitstekend te werken. Het is een ideale mix voor kinderen om efficiënt met hun tijd om te gaan. Ze kunnen samen met hun vrienden studeren en sporten in een veilige omgeving.

Studiebegeleiding Wageningen is al vanaf maart 1996 gevestigd in Wageningen en werkt nauw samen met de scholen in de regio. De leiding ligt in handen van ervaren bevoegde docenten. Veel van de leerlingen die van de huiswerkbegeleiding gebruik maken sporten ook bij de WMHC, en daarom is een samenwerking tussen de club en het huiswerkinstituut een logische stap. In het clubgebouw zullen rustige studieruimten worden gemaakt, waar leerlingen na schooltijd hun huiswerk kunnen maken en bijlessen kunnen volgen. Ook leerlingen die geen clublid zijn, zijn welkom.

Welke activiteiten worden aangeboden?
  • huiswerkbegeleiding, twee, drie of vier middagen per week
  • bijlessen: individuele lessen van een vakdocent, minimaal 1 uur per week
  • persoonlijke studiebegeleiding: een leerling leert in sessies van 1 uur per week plannen, studievaardigheden, en kan hulp krijgen bij vakinhoudelijke zaken.
Voor meer informatie: www.studiebegeleidingwageningen.nl U kunt uw zoon of dochter aanmelden voor de begeleiding via bovengenoemde website. De start van de begeleiding op de club is per februari 2012, maar voor die tijd is begeleiding op een andere locatie ook mogelijk. Vroegtijdig reserveren is wenselijk.

 
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner