header foto header foto header foto header foto
 

Welkom als sponsor


SPONSOREN STAAN MIDDEN IN DE SAMENLEVING TER BEVORDERING VAN SPORT SPEL EN GEZONDHEID

De Wageningse Mixed Hockeyclub heeft ongeveer 1.000 leden. WMHC en de hockeysport hebben een uitstekend reputatie lokaal, in Wageningen en omstreken, en nationaal vanwege onze sportieve successen


WMHC is de grootste vereniging van Wageningen en ons ledenaantal is constant in alle geledingen; bij de jeugd, studenten, senioren en nu ook met G-hockey en de Benjaminwerving. Daarnaast zijn we actief bezig leden te werven.

WMHC is een brede sportvereniging voor iedereen, burgers en studenten, voor breedte- en tophockey, in zomer en winter, met in de winter weer een hockeyhal op eigen terrein. 

WMHC vindt het belangrijk om voor alle sociaaleconomische groeperingen in Wageningen bereikbaar te zijn en deze te verbinden rondom hockey. 

Dat WMHC altijd de verbinding zoekt blijkt ook uit de samenwerking met de WUR, een huiswerkbegeleidingsinstituut, het Pantarijn als middelbare school, hockeyscholen zoals van Onfire Hockey (voorheen ML hockey), basisscholen zoals de Piekschool en anderen. 

WMHC heeft een mooi clubhuis en grote kleedruimtes, met 5 velden in goede staat en kwaliteit. Vanaf seizoen 2016-2017 spelen we op ons hoofdveld op een volwaterveld.


WMHC-HOCKEYONTWIKKELING 

WMHC wordt gezien als een regionaal, toonaangevend opleidingscentrum wat (jeugd)spelers en -speelsters uit de hele regio Vallei en daarbuiten aantrekt. 

Spelers die meer kunnen en willen, begeleiden we naar hoofdklasseclubs. 

Hockey is bovendien een attractieve publiekssport, vanwege de snelheid van het spel, de nabijheid en benaderbaarheid van de (top)spelers en bovenal de goede, gezinsvriendelijke sfeer langs de lijnen. 


WELKE AMBITIES HEBBEN WIJ SAMEN MET U

In 2018-2019 willen wij de sponsorbijdragen gebruiken om de jongste jeugd aan nieuwe materialen en betere trainingen te helpen. 

Ook gaan we het volgen van opleidingen aan de KNHB-hockey Academy verdergaand stimuleren waardoor het niveau van trainers en coaches verder verbeterd en meer (jeugd)leden van deze opleidingen gebruik kunnen maken. 

Voor onze tophockeyers (Heren 1 en Dames 1 en Jong Wageningen) kunnen meer gespecialiseerde trainingen zoals looptraining, (sleep)cornertraining, keeperstraining, mental coaching worden ingeschakeld. Nu kan dat alleen als deze teams dat zelf kunnen opbrengen.

Van 2018 tot 2021 (3 volwaardige seizoenen, veld- en zaalhockey) gaan wij door op de ingeslagen weg met opleiden en presteren in de breedte en in de top in de landelijke competities.

Wat wij (hoofd)sponsoren kunnen bieden vindt u bij de Sponsor mogelijkheden. Er is een gevarieerd aanbod voor hoofdsponsoren, clubsponsoren en teamsponsoren.


WMHC staat voor transparantie en duidelijkheid.

Neem voor een kennismaking of voor meer informatie contact op met [email protected]


Voelt u zich welkom en gezien bij onze club! 

 

 
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner