Handige links
Vandaag jarig
  • Liv Kluijver
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
WMHC
Bezoekadres
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel: 0317 - 41 16 31

Postadres
WMHC
Postbus 529
6700 AM Wageningen
Facebook
sponsormogelijkheden 

Midden in de samenleving ter bevordering van sport, spel en gezondheid
De Wageningse Mixed Hockeyclub heeft ongeveer 1.100 leden. WMHC en de hockeysport hebben een uitstekend reputatie lokaal, in Wageningen en omstreken, en nationaal vanwege onze sportieve successen. WMHC is de grootste vereniging van Wageningen en ons ledenaantal groeit in alle geledingen; bij de jeugd, studenten, senioren en nu ook met G-hockey. WMHC is een brede sportvereniging voor iedereen, burgers en studenten, voor breedte- en tophockey, in zomer en winter, met in de winter weer een hockeyhal op eigen terrein. WMHC vindt het belangrijk om voor alle sociaaleconomische groeperingen in Wageningen bereikbaar te zijn en deze te verbinden rondom hockey. Dat WMHC altijd de verbinding zoekt blijkt ook uit de samenwerking met de WUR, een huiswerkbegeleidingsinstituut, het Pantarijn als middelbare school, hockeyscholen zoals van Marc Lammers, basisscholen zoals de Piekschool en anderen.

WMHC heeft een modern clubhuis met 5 velden in goede staat en kwaliteit. Vanaf seizoen 2016-2017 spelen we op ons hoofdveld op een volwatermat.

WMHC-hockey ontwikkeling
WMHC wordt gezien als een regionaal, toonaangevend opleidings­centrum wat (jeugd)spelers en -speelsters uit de hele regio Vallei en daarbuiten aantrekt. Spelers die meer kunnen en willen, begeleiden we naar hoofdklasseclubs. Hockey is bovendien een attractieve publiekssport, vanwege de snelheid van het spel, de nabijheid en benaderbaarheid van de (top)spelers en bovenal de goede, gezinsvriendelijke sfeer langs de lijnen.

Wat wij van (hoofd)sponsoren verwachten
Wij verwachten betrokkenheid en verbinding van onze (hoofd)sponsoren. Dat de sponsor echt geïnteresseerd is in onze club en dat we op een heel natuurlijke wijze mogen rekenen op ondersteuning van de sponsor. Voor (hoofd)sponsoren bieden wij unieke verbindingen met klantdoelgroepen. Alle sponsoren staan de club ook in financiële zin bij; het hoofdsponsorschap gaat uit van een waarde van 20 euro per lid per jaar. Voor clubsponsoren zijn er aantrekkelijke maatwerkmogelijkheden, die wij samen met de sponsor laten aansluiten op de beoogde organisatiedoelen. Wat wij overigens beslist willen voorkomen, is invloed van een sponsor op het beleid van de club. Dat is een verantwoordelijkheid van het clubbestuur, dat zich daarover verantwoord aan de leden. Sponsoren zijn voor onze club heel belangrijk om te helpen om onze ambities samen waar te maken.

Welke ambities gaan wij met onze sponsoren realiseren
In 2018 willen wij de sponsorbijdragen gebruiken om de jongste jeugd aan nieuwe materialen en betere trainingen te helpen. Ook gaan we het volgen van opleidingen aan de KNHB-hockey Academy verdergaand stimuleren waardoor het niveau van trainers en coaches verder verbeterd en meer (jeugd)leden van deze opleidingen gebruik kunnen maken. Voor onze tophockeyers (Heren1 en Dames1 en Jong Wageningen) kunnen meer gespecialiseerde trainingen zoals looptraining, (sleep)cornertraining, keeperstraining, mental coaching worden ingeschakeld. Nu kan dat alleen als deze teams dat zelf kunnen opbrengen.

Van 2018 tot 2021 (3 volwaardige seizoenen, veld- en zaalhockey) gaan wij door op de ingeslagen weg met opleiden en presteren in de breedte en in de top in de landelijke competities.

Wat wij (hoofd)sponsoren kunnen bieden
Een hoofdsponsor krijgt het totale, 15-punten sponsorpakket aangeboden waarbij het totaal veel meer is als de som der delen. Hoofdsponsorschap is integraal, in de volle breedte. Voor onze clubsponsoren is het is een menukaart waarmee in gezamenlijk overleg een maatwerkpakket kan worden samengesteld. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om één of meerdere teams te sponsoren (teamsponsor).

Alle hoofd- en clubsponsoren maken vanzelfsprekend en kosteloos deel uit van onze hockey communitity. Sponsporen worden uitgenodigd voor bijeenkomsten rondom de club. Voor teamsponsoren zijn er mooie mogelijkheden waaronder zichtbaarheid op trainingspakken (zie ook de model-Sponsorovereenkomst WMHC-trainingspakken).

Bij het hoofdsponsorschap garanderen wij exclusiviteit in de branche.

Wij vinden het belangrijk dat onze hoofdsponsoren het imago van de WMHC ondersteunen, ze moeten passen bij onze waarden en ons profiel. Denk life sciences, vitaliteit en gezondheid, food- and agribusiness, internationaal, beste universiteit.

Hoe pakken wij het op
Graag formaliseren wij onze afspraken met u; transparantie en duidelijkheid zijn in vrijwilligersorganisaties key!

Neem voor een kennismaking of voor meer informatie contact op met: [email protected]

Voelt u zich welkom en gezien bij onze club.

 
Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 997
Nu online 34
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 72,4%