Handige links
Vandaag jarig
  • Spencer van der Burg
  • Janiecke Hoff
  • Myke Koopmans
  • Floris-Jan Kuipers
  • Cathelijne Raanhuis
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
WMHC
Bezoekadres
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel: 0317 - 41 16 31

Postadres
WMHC
Postbus 529
6700 AM Wageningen
Facebook
Uitwisseling KGS Engeland 
Ieder jaar gaat er in de herfstvakantie een grote groep junioren en enthousiaste begeleiders onder leiding van Ina van Lunteren naar Engeland om daar een jarenlange hockey uitwisselingstraditie voort te zetten. Een geweldige ervaring voor jongeren op hockeygebied, maar ook een aanvulling voor wat betreft aanpassingsvermogen, zelfstandigheid en communiceren in het Engels.

Het uitwisselingsprogramma met de Kingston Grammar School(KGS) uit Kingston upon Thames, zuidwest Londen, is begonnen met een brief die Jon Royce had geschreven naar Bert Bunnik, die op dat moment trainer/coach van Wageningen Heren 1 was.(1985) Jon Royce was toen leraar op de KGS.

In deze brief stond de vraag of er niet ergens een mogelijkheid was om een keer een uitwisseling te organiseren met een Nederlandse hockeyclub. Op de terugweg van een gesprek met een nieuwe sponsor, kwam Bert met deze brief aan bij Ina. Hij vroeg of Ina er wat mee kon. Op dat moment was Ina voorzitter van de WMHC en het leek mij haar een aardig idee zoiets voor de club te regelen, zeker gezien mijn eigen jeugdervaringen met hockeyen in Engeland.

De eerste twee jaar ging het om één jongensteam in de leeftijd 13-14/15. De eerste uitwisseling was Pasen hier in Wageningen en oktober 1986 in Kingston, dus inmiddels wordt dit toernooi al meer dan 25(!) jaar georganiseerd.

 
Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 1029
Nu online 137
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 71,9%