Handige links
Vandaag jarig
  • Annabel Janssen
  • Roosje de Jong
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
WMHC
Bezoekadres
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel: 0317 - 41 16 31

Postadres
WMHC
Postbus 529
6700 AM Wageningen
Facebook

Kampioenschap zaal MC34

Zaterdag 9 februari is de MC34 kampioen in de zaal geworden. De laatste twee wedstrijden tegen de nummer 2 en 3 waren spannend en beslissend maar de MC34 is ongeslagen eerste geworden!
De oefentoernooien met de C lijn in het begin van het seizoen zijn erg nuttig geweest evenals de goede sfeer in het team en de begeleiding.

Sponsoren bedankt voor jullie komst!

Het was helaas niet zo’n heel drukbezocht event maar het is uiteindelijk wel een actieve, gezellige en smakelijke avond geworden.Wij bedanken iedereen voor hun aanwezigheid.


Met speciale dank aan:
Eigenaren Hotel de Wereld, 
Colors World Food, 

Zaal MC2 kampioen !!

Zaterdag 2 februari is zaal MC2, na een enerverend seizoen, overtuigend kampioen geworden!

De voortekenen voor een goed seizoen waren al aanwezig tijdens de drieluik op 1 december, er werd gespeeld tegen Druten MC1 en Oosterbeek MC3, beide wedstrijden werden overtuigend gewonnen. Dat gaf ons als begeleiding goede moed…!

4 MAART a.s. START van ALLE veldtrainingen

Alle teams starten vanaf 4 maart met de veldtrainingen. Teams die eerder willen starten, kunnen dit aanvragen bij Nicole Jonk. Dit is zeker mogelijk. Je moet wel zelf de trainer etc. regelen.

Een feestelijke overwinning!

Zondag 10 februari 2019 is een samengesteld team van WMHC meisjes E6 afgereisd naar Ede om deel te nemen aan het zaaltoernooi ter afsluiting van het zaalseizoen. Het thema van dit toernooi was ‘Circus’ dus; Anne, Anna, Noor, Sam, Rose, Lotte, Florentine, Sophie Maria en natuurlijk Izu zijn in vol ornaat ten tonele verschenen. Getooid met eenhoorn


Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 1013
Nu online 30
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 72,2%