Handige links
Vandaag jarig
  • Spencer van der Burg
  • Janiecke Hoff
  • Myke Koopmans
  • Floris-Jan Kuipers
  • Cathelijne Raanhuis
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
WMHC
Bezoekadres
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel: 0317 - 41 16 31

Postadres
WMHC
Postbus 529
6700 AM Wageningen
Facebook

Fietsen in de fietsenstalling

Fietsen moeten echt in de fietsenstalling. Doe dit ook! Belangrijk voor ieders veiligheid, hulpdiensten moeten bij de velden kunnen!

Instroomtrainingen

Ook dit jaar organiseert hockeyclub Wageningen (WMHC) weer instroom trainingen. Junioren en Senioren - van andere verenigingen - die op een hoger niveau willen spelen kunnen zich vanaf nu opgeven voor deze trainingen. Al jaren maken junioren en senioren gebruik van deze mogelijkheid om te ervaren hoe het is om te hockeyen bij Wageningen.

Kom in de zomer hockeyen op WMHC!

In de zomervakantie (22 t/m 24 juli) komt Hockeykampen.nl weer naar WMHC voor een tof kamp voor kinderen van 6 t/m 13 jaar. Het programma is helemaal geschreven voor jou, met verschillende thema┬┤s die gedurende de week voorbij komen in de trainingen. Het worden geweldige dagen vol plezier, hockey en heel veel oranje!!

Nieuws van de voorzitter

Edwin de Frankrijker
Ons bereikte onlangs het trieste bericht dat Edwin de Frankrijker is overleden, vader van Esmee, speelster MB2. Wij leven met Angela, Esmee en andere kinderen mee en wensen hun heel veel sterkte in deze moeilijke tijd en hopen dat zij troost vinden in de vele mooie herinneringen aan Edwin.

Bar

filmavond C-Jeugd

Zaterdagavond 30 maart wordt de hockeyclub weer omgetoverd tot bioscoop tijdens de jaarlijkse C-jeugd filmavond.
Vanaf 18:30 staan wij voor jullie klaar met lekker avondeten, een spannende film op het grote scherm en een leuke buitenactiviteit om de benen te strekken tussendoor.

Geschatte eindtijd: 23:00, kosten €7,50 pp.

comment Filmavond C-Jeugd.pdf

Hollandica Outdoor Living

Hollandica Outdoor Living is ontstaan uit de Hollandica wageningen BV. Dat zich met name richt op bestratingen maar in de loop der jaren is uitgegroeid tot een allround bedrijf.

Daarbij komt nu ook Hollandica Outdoorliving dat zich bevindt op de 1e etage van ons huidige bedrijfspand op het Nudepark 73b te Wageningen.


Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 1029
Nu online 158
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 71,9%