Handige links
Vandaag jarig
  • Bart van den Brink
  • Tara Edel
  • Joris Hendriks
  • Nicole Jonk
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
Fotoalbum
WMHC
Bezoekadres
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel: 0317 - 41 16 31

Postadres
WMHC
Postbus 529
6700 AM Wageningen
Facebook

Tophockeytoernooi 25 en 26 augustus 2018

Op zaterdag 25 augustus 2018 (C/D-teams) en zondag 26 augustus 2018 (A/B-teams) vindt een fantastisch toernooi plaats op WMHC. Een toernooi bedoeld voor selectieteams die in de competitie van het nieuwe seizoen uitkomen in de topklasse of hoger. Ook supporters zijn van harte welkom!

ZMA4, mooi derde in hun poule.

Met een samengesteld team van 10 meiden uit MA3, MA4 en MA5 zijn er 8 leuke wedstrijden gespeeld. Helaas 2 minder dan normaal, vanwege uitval op zondag 10 december (code rood in het land). Er waren 2 vaders die coachten, Henne en Fons bedankt. Halverwege de poule leken we op weg naar de laatste plaats, maar voor thuispubliek op de

MC2 zaalkampioen, met nog een wedstrijddag te gaan!

Op de eerste wedstrijddag op 17 december werd er al direct goed gestart met twee keer winst. Toen begon het lange wachten voor de volgende wedstrijddag die pas op 28 januari plaatsvond. Om de spieren en conditie in de tussentijd mooi op peil te houden, gingen de meiden de zondagochtenden bootcampen onder leiding van Tom Budding van

Zaal Jongens B3 Kampioen!

Na 5 speeldagen met 10 gewonnen wedstrijden is JB3 ongeslagen als eerste geëindigd in de poule. Dit met 82 doelpunten en slechts 12 tegen. Het mocht nog even op zich laten wachten, maar alle spelers (incl keeper) hebben een kans gehad om te scoren. Sommige goals zaten er ook wel heel mooi in!! JB3 is nu ook de 'kampioen der kampioenen' in de zaal.

JONGENS C3 zaalkampioen!

Het seizoen van jongens C3 begon met een oefenwedstrijd tegen de C2.
Verloren, maar de potentie van het team was toen al duidelijk.
We waren ingedeeld in een poule met 3 andere teams. Bemmel, Union en Nijmegen.Tegen elk team speelden we 3 wedstrijden.
Na het eerste weekend stonden we bovenaan.

Hegemonie ZMB3 verzilverdVanaf de start van het zaalseizoen was het wel duidelijk: ZMB3 van WMHC speelde het mooiste zaalhockey in de poule. Strakke tactiek en superieur technisch vermogen. Met zo nu en dan flitsend "tikki-takki” hockey dat deed denken aan FC Barcelona in zijn beste dagen, ging het team van start met twee ruime zegen.

Technische toptrainingen op Wageningen!

Ben je een ongelooflijk hockeydier? Wil je er alles aan doen om het beste uit jezelf te halen? Wil je graag het hoogst haalbare bereiken? Of wil je gewoon veel trainen op techniek? ML Hockeyschool heeft het antwoord voor jou! Wij kunnen je helpen een completere en betere hockeyer te worden.

MC12 zaalkampioen 2017-2018, spanning tot de laatste minuut!

Deventer was de gedoodverfde kampioen van de competitie. Vanaf de eerste wedstrijddag stond Deventer aan kop. Met een zeer goede keeper en een continue druk zettende aanval wisten zij alle wedstrijden te winnen.

Aanvang veldtrainingen

Alle veldtrainingen starten (tenzij anders afgesproken met de trainer/coach) weer op 5 maart.

Het is natuurlijk mogelijk om al eerder te starten met trainen. Dit moet dan wel aangevraagd worden middels een mailtje naar Nicole Jonk . Wel dient zelf zorggedragen worden voor het vinden van een trainer.


Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 1049
Nu online 24
Leden met @ 99,6%
SMS Bereik (teams) 74,2%