Tenue en lidmaatschap

TENUE VAN WMHC

Foto


THUISTENUE

Rood shirt - witte rok of broek - rode sokken


UITTENUE

Argentijns blauw shirt - witte rok of broek - witte sokken


PROCEDURE RESERVERING UITTEAMS

Per lijn (lees: leeftijdcategorie) is er een set uitshirts beschikbaar, in hetzelfde design als de rode tenues maar in Argentinië-blauw. 

Teams kunnen deze shirts reserveren wanneer hun uitwedstrijd dit noodzakelijk maakt (als de tegenstander in rood of oranje speelt). In dat geval word je geacht om witte kousen te dragen.  

De blauwe uittassen zijn in beheer bij de manager van het eerste team in de lijn. 

De tassen zijn via hen te reserveren en onderling kunnen afspraken gemaakt worden over de plaats en tijd van de overdracht. De contactgegevens van deze personen zijn te vinden op de website (na inloggen, zoek op naam of in het teamoverzicht).Uiteraard geldt daarbij "wie het eerst komt, die het eerst maalt". 

Mochten twee teams in de lijn de uitkleding nodig hebben op dezelfde dag, dan kan eventueel gecheckt worden of de tas van een van de andere lijnen beschikbaar is (mits uiteraard de maten daarvoor geschikt zijn). 

Mocht het onverhoopt voorkomen dat er geen uittas beschikbaar is, dan moet het team in een wit shirt spelen.


VOOR SEIZOEN 2018-2019 BEHEERDERS VAN DE UITTASSEN   

Lijn

Naam

Functie

Heren veteranen

Maarten Blankenberg

Aanvoerder Hvet D

Heren senioren

Max van Hoffen

Coach Heren 2

JA

Sjoerd van der Zee

Manager JA1

JB

Francis Berends

ManagerJB1

JC

Bregje van den Hout

Manager JC1

JD

Sacha Schellaars

Manager JD1

JE

Jan Willem van’t Hoog

Manager J8E1

JF

Floor van Dop

Manager JF1

Dames veteranen

Marlou van Iersel

Aanvoerder DvetA

Dames senioren

Nicole Jonk

Coach Dames 2

MA

Mariette Maassen

Manager MA1

MB

Marieke van Aalst

Manager MB1

MC

Marieke van Leeden

Manager MC1

MD

Sabeth Miedema

Manager MD1

ME

Adriaan van der Linden

Manager M8E1

MF

Bart Beune

Coach MF1

 

 

OVERDRACHT KLEDINGTASSEN VAN VELD- NAAR ZAALHOCKEYTEAMS

We volgen het principe van "tas blijft bij team". De kledingtas van bijvoorbeeld het veldteam MC2 wordt dan overgedragen aan het zaalteam MC2, ook al is dat qua spelers niet hetzelfde team (maar in naam wel). Doordat een veldteam groter is dan een zaalteam zal er altijd genoeg kleding in de tas zitten en is er ook voor wat betreft maten wat keuze.  

De manager van het veldteam draagt de tas over aan de coach of manager van het zaalteam en de ontvanger tekent hiervoor.  

Wij zullen vanuit de kledingcommissie de coaches en manager van zowel veld- als zaalteams daarover informeren en ze ook een voorbeeld van zo'n overdrachtsformulier sturen.

Over de uittenues is het volgende afgesproken: het is onmogelijk volgens de normale procedure uittenues uit te lenen tijdens het zaalhockeyseizoen, omdat het clubhuis in de winterperiode niet open is op woensdagavond.

Omdat met name de selectieteams regelmatig (bij toernooien e.d.) de uittenues nodig hebben, wordt de uittas per lijn voor het hele zaalhockeyseizoen uitgeleend aan het selectieteam in die lijn. Eventueel kunnen managers dan onderling wel de uittas over en weer uitlenen, maar dat regelen zij dan zelf.

De managers van de selectieteams zullen door de kledingcommissie worden uitgenodigd om de uittas tijdens het kledingloket op woensdagavond (20:00 - 20:30 uur in de kelder) op te komen halen.

De mailbox[email protected] wordt tijdens het zaalhockeyseizoen niet uitgelezen en dus ook niet beantwoord.

 

 

Veel gestelde vragen  

 
Waarom om de 4 jaar een nieuwe kledinglijn?   

Meer inkomsten, professionelere uitstraling.
De WMHC groeit en heeft ambities. Deze groei en ambities zijn alleen haalbaar als daarvoor ook voldoende geld beschikbaar is. Met de nieuwe kledinglijn genereren we op een geweldige wijze veel meer inkomsten.

Hebben we ook uit-tenues? 

Jazeker!
Per lijn (lees: leeftijdscategorie) is er een set uitshirts beschikbaar. In hetzelfde design als de rode tenues maar dan Argentinië-blauw. Teams kunnen deze tenues reserveren wanneer hun uitwedstrijd dit noodzakelijk maakt. In dat geval wordt je geacht om witte kousen te dragen.

Staat mijn naam op het shirt? 

Nee.
Omdat je geen persoonlijk shirt krijgt, maar het recht om een tenue te dragen en indien nodig te ruilen, is het niet mogelijk om ieders naam op de shirts af te drukken. Dat zou ook financieel niet verantwoord zijn. Wel krijgen alle shirts een rugnummer, zodat je altijd je favoriete nummer kunt uitzoeken.

Mag ik ook in de tenues trainen? 

Nee.
De kleding wordt bij aanvang van het seizoen in een tas onder borgstelling uitgereikt aan je coach of teammanager. Deze tekent voor ontvangst en voor een adequaat beheer van en toezicht op de kleding. In een kledingreglement staat precies omschreven wat er wel en niet mag met de kleding en hoe de kleding onderhouden moet worden. Een van de regels is dat je de kleding uitsluitend tijdens wedstrijden mag dragen om de tenues zo lang mogelijk fraai te houden. Als alle kleding aan het eind van het seizoen in de juiste aantallen en zonder schade weer ingeleverd wordt, ontvangt het team de borg weer retour.

Kan ik nu "mijn team” nog wel sponsoren? 

Ja!
Spelers, ouders, vrienden en bekenden die een specifiek team willen sponsoren deden dat veelal via shirtsponsoring. Die mogelijkheid is er nog steeds in de vorm van de WMHC trainingspakken. Een team van uw keuze loopt twee seizoenen in prachtige pakken met een, twee of drie bedrijfslogo’s.

Is het nieuwe tenue van mij? 

Nee.
Alle tenues zijn en blijven van de WMHC. Alle wedstrijd spelende leden krijgen via hun coach of teammanager de beschikking over de tenues en het recht en de plicht om de tenues tijdens wedstrijden te dragen.


Met het draagrecht & -plicht biedt de WMHC je meteen de mogelijkheid om een kapot of niet-passend shirt te ruilen voor een ander shirt. Zonder verdere kosten natuurlijk.

Tot zover de meest gestelde vragen. Mocht je nog aanvullende vragen hebben, mail ze naar [email protected].
Spelregels voor de aanschaf van trainingspakken

  • Alle trainingspakken worden gekocht door de sponsorcommissie. Wil je trainingspakken (laten) kopen stuur dan een email naar [email protected]
  • Op de trainingspakken worden GEEN TEAM- OF PERSOONSNAMEN afgedrukt.
  • Er zijn per team drie logo plaatsen voor sponsors: achterzijde jas, rechter voorzijde broek, mouw links. De plaatsen worden in onderling overleg gekozen. Wanneer verschillende sponsors een team sponsoren delen ze de kosten.
  • Trainingspakken die door een sponsor gekocht worden, zijn eigendom van de sponsor(s). De sponsor bepaalt in overleg met de sponsorcommissie afhankelijk van de looptijd welk team in het eerste, en het tweede jaar de pakken draagt.
  • De nummers komen links op de jack en de broek.

Aan het einde van het seizoen moeten de pakken ingeleverd worden en bepalen de sponsors welk team ze in het tweede jaar draagt.

De totale aanschaf- en sponsoringkosten (op basis van 15 stuks) voor twee seizoenen zijn als volgt (prijzen excl. BTW):

Selectieteam

Geen selectieteam

Geen logo

1100 euro

1100 euro

1 logo

1600

1200

2 logo’s

1750

1300

3 logo’s

1900

1400


Levertijden

Vanaf het moment van definitieve aanvraag (compleet met maten en logo’s) is de levertijd van de pakken 3 á 4 weken (sneller indien mogelijk). Dus hoe eerder je besteld, des te beter.


Individuele aanschaf

Natuurlijk is het ook mogelijk de pakken individueel aan te schaffen Dit voorzien van logo. De verkoop loopt via Winners sport. De prijs per pak is € 79,95. 

Hoe meer leden er in de pakken lopen hoe gaver toch!!

Voor verdere vragen over de pakkenlijn kun je terecht bij [email protected]

 
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner