Handige links
Vandaag jarig
  • Annabel Janssen
  • Roosje de Jong
Business partner
T&AC
WMHC T&AC
WMHC
Bezoekadres
Sportpark de Bongerd
Bornsesteeg 10
6708 PE Wageningen
Tel: 0317 - 41 16 31

Postadres
WMHC
Postbus 529
6700 AM Wageningen
Facebook
G Hockey 
WMHC is een gezellige club en heeft meer dan 1100 leden die spelen in zowel prestatieve- als gezelligheidsteams. Daarnaast zijn van deze leden velen betrokken bij het wel en wee van de club. De club functioneert dankzij de inzet van heel veel vrijwilligers en een aantal professionals. En omdat wij niemand buiten spel willen zetten zijn ook kinderen met een verstandelijke beperking welkom bij onze club, om als volwaardige leden plezier te kunnen beleven aan hockey en het beoefenen van een teamsport.

De kinderen trainen en spelen op tijden dat ook andere jeugdleden actief zijn. En natuurlijk doen ze ook mee met de overige jeugdactiviteiten op onze club zoals bijvoorbeeld het Sinterklaasfeest en filmmiddagen.

WMHC organiseert regelmatig een open training voor alle kinderen vanaf 6 jaar met een verstandelijke handicap. Doe sportkleding aan en als je wilt kan je gelijk meedoen. De club heeft wel een hockeystick te leen. Als je wilt komen meld je dan aan bij [email protected] .Na de training volgt er een korte uiteenzetting over de wijze waarop WMHC invulling aan G-hockey wil geven.

Voor nadere informatie over G-Hockey bij WMHC kun je een mail sturen aan: [email protected] .
 
Hoofdsponsors
Business partner
Business partner
Business partner

Sportiviteit & respect


Statistieken
Aantal leden (info) 1013
Nu online 7
Leden met @ 99,7%
SMS Bereik (teams) 72,2%