header foto header foto header foto header foto
 

Funhockey op school

De laatste jaren neemt de hockeysport aan populariteit toe. En gelukkig heeft de hockeyclub WMHC in Wageningen ruimte om nieuwe leden toe te kunnen laten. Sinds 2009 hebben we de sport meer onder de aandacht van de schoolgaande jeugd (groepen 2, 3, 4 en 5) kunnen brengen, mede door de positieve bijdragen van de scholen zelf, die de aandacht voor hockeysport als een welkome aanvulling ervaren op het totale sportperspectief in onze regio.

We hebben bij de WMHC een contactpersoon voor het scholenhockey. Dit betreft een student van de Johan Cruijf Academie die als onderdeel van een stage de coördinatie op zich neemt en met enthousiasme de sport naar de scholen brengt.
De bestaande WMHC spelcontainers zijn inmiddels zelfs uitgebreid met door de Hockeybond ondersteunend materiaal in de vorm van funhockeylessen. Uit evaluatie bleek dat er behoefte is om de spelboxen langer in bezit van de school te hebben, om zo meer gevoel bij de sport te kunnen krijgen. Op een aantal scholen heeft men zelfs een 'maand van het hockey' ingevoerd. Dat heeft ons doen besluiten om dat ook voor uw school mogelijk te maken.

Het lespakket kan per school worden aangepast zodat er aan de hand van de wensen van de school maatwerk geleverd kan worden. Voor nadere informatie of vragen kun u mailen naar [email protected].

 
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner