header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Familietoernooi


GEZELLIGHEID VOOROP BIJ HET FAMILIETOERNOOI!

Het familietoernooi is het toernooi wat de langste traditie heeft op de WMHC. Al tientallen jaren komen op die dag familieleden van jong en oud bij elkaar om te genieten van een sportief spelletje hockey en vooral de gezellige sfeer.


HET THEMA DIT JAAR WORDT NOG BEKEND GEMAAKT IEDER JAAR ANDER THEMA

Het familietoernooi kent ieder jaar een thema ( o.a. Film, Knuffels, Tantes, Boeren- en Buitenlui). Het hele clubhuis is dan versierd in de sfeer van het thema en alle families komen ook als zodanig verkleed. Er worden tijdens deze dag ook prijzen uitgereikt aan de teams. Zo is er voor het mooist verkleedde team is een prijs, en ook voor het team met de de mooist gebakken taart. Want het is inmiddels traditie dat ieder team een zelf gebakken taart meeneemt.
WAT IS ER ALLEMAAL TE DOEN 

Op de dag zelf staan er overal tentjes en parasols, te eten voor de allerkleinsten en bestaat de mogelijkheid geschminkt te worden. Kortom het is eigenlijk Feest op de Club!

De dag eindigt altijd met een lekkere gezamenlijke maaltijd terwijl er toepasselijke muziek gedraaid wordt. 

Ook familieleden die niet lid zijn mogen meedoen. En heb je te weinig familieleden die hockeyen dan maak je andere leden gewoon voor die dag familie van je. Eigenlijk mag je als lid van de WMHC dit toernooi niet missen

 
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner