header foto header foto header foto header foto header foto header foto
 

Studentenhockey in Wageningen!


STUDENTEN ZIJN EEN BELANGRIJKE EN GEZELLIGE FACTOR OP WMHC

Kom je komend jaar hier studeren of studeer je hier al? Heb je zin om te sporten in een team? Vind je het heerlijk om een balletje slaan? En wil je na de training of wedstrijd nog gezellig een drankje doen? KOM HOCKEYEN BIJ DE WAGENINGSCHE MIXED HOCKEY CLUB, W.M.H.C.!HOCKEY OP WMHC

WMHC is een hockeyvereniging met vele studenten. De seniorenlijn beschikt over een groot aantal heren- en damesteams, variërend van zeer prestatief tot recreatieve beginners. Elk team traint één of twee keer per week en speelt op zondag een wedstrijd. WMHC beschikt over een mooi hockeycomplex bestaand uit een groot clubhuis en 4 kunstgrasvelden, 1 waterveld, 2 semi-watervelden en 1 zandveld.


GEZELLIGHEID OP WMHC

Gezelligheid staat bij WMHC hoog in het vaandel. Gedurende het seizoen worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Op zondagen wanneer Dames 1 en Heren 1 thuis spelen vindt er vaak een feestelijke 3helft plaats, ook wel bekend als de TD (Thé Dansant). Ook vindt er elk jaar op WMHC een leuk hockeytoernooi plaats: ‘’SHOT’’ (Studenten HOckey Toernooi). Daarnaast worden er met het team vaak leuke activiteiten ondernomen zoals een borrel, een BBQ of een middagje survivallen.
TRAININGSLID

Naast wedstrijd lid is het ook mogelijk om trainingslid te worden bij WMHC. Sommige studenten kiezen er voor om doordeweeks te trainen op WMHC en in het weekend hun wedstrijden elders te spelen. Het is uiteraard mogelijk om mee te trainen met een team van je eigen niveau.


KOSTEN LIDMAATSCHAP

WMHC houdt rekening met de studenten. De kosten voor een studentenlidmaatschap zijn een stuk goedkoper dan het reguliere lidmaatschap! Zie de prijzen van het studentenlidmaatschap bij Lidmaatschap.

Om in aanmerking te komen voor het studententarief moet je aantonen dat je ingeschreven staat bij een Nederlandse onderwijsinstelling voor MBO, HBO of universitair onderwijs. Verder is het voor studenten mogelijk om in 8 termijnen te betalen, wat de financiële aanslag op je studentenrekening spreidt. Ook als je besluit om een half jaar te spelen kan hier rekening mee worden gehouden qua financiën.

Studenten die lid zijn van WMHC én in het bezit zijn van een sportkaart, kunnen €30 terugkrijgen van Sportstichting Thymos. Formulieren hiervoor kun je vinden op de website van Thymos.


KENNISMAKEN MET WMHC

Wil je voordat het seizoen begint een keertje meetrainen om kennis te maken met WMHC? Dat kan door het formulier in te vullen voor een proeftraining. Dan nodigen wij je uit om een keer met een team mee te trainen of deel te nemen aan een introtraining. Naast proeftrainingen kun je ons ook elk jaar vinden op de sportdag van de AID (Algemene Introductie Dagen) voor Wageningse studenten. 

CONTACT GEGEVENS

Wil je graag lid worden? Vul dan het inschrijfformulier in!

Heb je na het lezen van deze informatie toch nog vragen? Stuur dan een e-mail naar: [email protected]

Meer informatie nodig? Neem een kijkje en wordt vrienden met de facebookpagina WMHC Studentenhockey 
FAQ

Business partner

Business partner

Business partner


Business partner